Forside Firmafest

Ønsker dere en annerledes fest? En fest hvor alle er med på å lage og dandere et spennende måltid. Og deretter få en liten innføring i salsa hvis det høres gøy ut. Vi tilbyr firmaer i alle størresler å komme og lage festen til noe annerledes og artig.

Konseptet vårt går ut på å la gjestene lage sin egen mat. Det hele blir arrangert av en eller to kokker som møter opp i deres lokaler eller hjemme hos en av dere privat. Vi bringer de råvarene som trengs, og maten blir tilberedt helt fra bunnen av.

Deretter deles dere opp i enkeltpersoner eller i små grupper som går sammen og lager maten. Menyer med oppskrift blir utdelt, og hver og en person/gruppe går nøye igjennom oppskriften sammen med kokken før de setter igang. Og selvfølgelig er kokken der hele tiden for å hjelpe til med råd og teknikker.

Og lage mat sammen er en litt annen måte og treffe sine kollegaer på. I mange tilfeller så møter man sine kollegaer i en stresset hverdag, hvor møter, deadlines og telefoner opptar det meste av tiden.

Vi har kun fått veldig positive tilbakemeldinger, og ønsker også og gjøre deg fornøyd, noe vi føler oss sikre på at du blir.
Etter maten er ferdig dandert kan vi om ønskelig holde et lite salsa introkurs.

Tapas og salsa er fylt med gode smaker og løse hofter. Også er det veldig inn i tiden.

Ta kontakt med oss i Tapas og Salsa for en uforpliktene samtale.