Forside Tapaskurs

tapasogsalsa_mat_01.jpg

(Minimum 10 personer)

 

Konseptet går ut på at vi kommer hjem til en av dere, eller til et  lokale som dere disponerer, og kjører igang med tapaskurs.

Vi bruker kun profesjonelle kokker, som igjen gjør våre kunder veldig fornøyde.  Til avtalt tid kommer kokken hjem til dere med ferske råvarer og er klar for å guide dere gjennom matlagingen. Han deler dere opp i enkeltpersoner eller i grupper og alle får hver sin rett å lage. Her er det ingenting som er halvferdig, så alt må lages fra bunnen av. Hver og en person/gruppe får en nøye gjennomgang i hva som skal lages. Dukker det opp noen problemer underveis, så vil kokken hjelpe til. Vi har på forhånd laget et lite oppskritshefte som går igjennom oppskriften skritt for skritt.
Dette heftet beholder dere.
Når maten er ferdig laget, og buffeten står klar, pakker vi sammen sakene våre.
Da gjenstår det bare og takke for oss, og dere kan nyte maten og kvelden.
Det hele er beregnet til å vare i ca 2,5 timer.

Pris (oppstart 17-18): kr. 500,- pr. pers.
Pris (oppstart 12-13): kr. 500,- pr. pers

* Minimumspris for tapaskurs er kr. 5000,- (10 personer)

Alle priser er ink. mva.